doTERRA essentiële oliën

Essentiële oliën zijn 100% pure, vluchtige, aromatische verbindingen die worden gedestilleerd uit zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten en bomen.

Ze worden al eeuwenlang gebruikt om hun krachtige en reinigende eigenschappen. Van nature zijn ze anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden gemakkelijk door de huid opgenomen en dringen  in de cellen door om daar hun heilzame werking te doen. Ze ondersteunen onze gezondheid op meerder manieren: ze kunnen gemakkelijk worden ingezet tegen alledaagse kwaaltjes, waardoor we ons EHBO-kistje thuis voor een groot gedeelte kunnen vervangen door natuurlijke essentiële oliën. 

Daarnaast hebben ze een heilzame werking op onze emoties, die weer verder doorwerken op onze verdere gezondheid.

Je kan enkele (basis) essentiële oliën kopen in mijn webshop

Aanmelden voor een jaar lang 25% korting

Als je je aanmeldt bij doTERRA kan je een jaar lang de producten met 25% korting aanschaffen. De inschrijfkosten hiervoor zijn €25.00, dus het is de moeite waard als je overweegt meerdere producten te kopen. 

doTERRA heeft ook een paar aantrekkelijke starterspakketten, waarbij je de inschrijfkosten niet hoeft te betalen. Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op om te kijken wat voor jou de fijnste manie is om te beginnen met de olien: enkele losse producten of een starters-set.    

Ik spreek je graag persoonlijk, om er zeker van te zijn dat je met de juiste producten start en ook dat je precies weet hoe je ze kan gebruiken op het moment dat je ze thuis ontvangt.  

Start de inschrijving door onderstaand formulier in te vullen


Ja
Nee
Korter dan zes maanden geleden
Langer dan zes maanden geleden

Essentiële oliën
Huid- en gezichtsverzorging