Subscribe!

Kom maar op met de lente!

Het lijkt er op dat de winter voorbij is. Gisteren vroor het hard en stond ik nog op de schaatsen. Maar vandaag is de temperatuur veel aangenamer. Je voelt opeens de lente in de lucht.
We kijken allemaal uit naar de zon en de gezelligheid die de lente met zich meebrengt. Steeds meer buiten zijn, steeds meer licht en langere dagen. We maken nieuwe plannen, en komen langzaam uit onze schulp.
Misschien heb je een griep gehad deze winter en voel je je nog niet helemaal 100% krachtig en gezond. Door de vorst van de afgelopen dagen zullen de virussen vanaf nu veel minder zijn.

Doterra heeft een heel mooi starterspakket om je gezondheid een boost te geven. Het bestaat uit tien oliën die jouw EHBO kistje voor een groot deel kunnen vervangen. Zo heb jij geen last van voorjaarsmoeheid!

  • Lemon: helpt om je lichaam te reinigen na de griep (neem ’s ochtends een druppel in een glas water om alle afvalstoffen af te voeren), maakt vrolijk, helpt in een lepeltje honing tegen keelpijn, heeft een positieve invloed op de spijsvertering, het immuunsysteem en de ademhaling.
  • Pepermunt: helpt goed tegen hoofdpijn (en andere soorten pijn) , maakt wakker en alert, heeft een rustgevende werking op de spijsvertering, werkt verkoelend (ook bij koorts), verfrist de adem, werkt goed voor de ademhaling.
  • Lavendel: is natuurlijke anti-histamine (helpt tegen hooikoorts en andere allergische reacties), verkoelt en verzacht de huid bij eczeem, blaren, brandnetels, ontsmet schaafwonden en sneetjes, helpt tegen angsten en stress, helpt om te ontspannen en goed te slapen.
  • Melaleuca (= tea tree): werkt tegen schimmels, bacteriën, goed om je weerstand op te bouwen tegen virussen en verkoudheden, helpt bij acne, aften, voetschimmel, schimmelnagels, koortslip, wratten, ringworm, etc.
  • Oregano: is de meest krachtige en antiseptische kruid, valt schimmels en parasieten aan, verhoogt de weerstand, ondersteunt bij verkoudheid en griep, darminfecties (diarree, parasieten), keelontsteking / keelpijn, schimmelinfecties, ziekte van Lyme en candida.
  • Frankincense (=wierookboom): voor snel celherstel en snelle celvernieuwing, heeft een goede anti-aging werking, dringt door onze bloed-hersenbarrière, vecht tegen tumoren, helpt tegen stress, balanceert de hormoonspiegel, geeft ontspanning en zorgt voor emotionele balans.
Samengestelde oliën bestaan uit een combinatie van oliën die elkaar versterken tegen een bepaalde klacht:
  • Breathe: ondersteunt de ademhaling/luchtwegen, helpt bij bijholteontsteking, astma, hoesten, verkoudheid, bronchitis.
  • Deep Blue: goed voor overbelaste spieren en gewrichten, spierpijn, gewrichtspijn, spanningshoofdpijn en kneuzingen.
  • On Guard: ondersteunt bij verkoudheid en griepverschijnselen, ook ter voorkoming van, en verhoogt de algehele weerstand.
  • Digestzen: helpt bij een opgeblazen gevoel, oprispingen, tegen misselijkheid, onrustige darmen, krampen, verteringsproblemen, ondersteunt de gehele spijsvertering.
Bij deze set krijg je een gratis flesje (15ml) Slim& Sassy: deze olie ondersteunt je als je af wilt vallen, het zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel, helpt de eetlust tussen de maaltijden te beheersen. Het kalmeert de maag, verhoogt je humeur en zorgt voor een gebalanceerd metabolisme.

Deze set kost € 139,15 plus € 7,26 verzendkosten. In totaal kost het pakket € 146,41 (incl. BTW) en dan krijg je meteen een jaar lang 25% korting op al je aankopen bij Doterra.

Heb je interesse in deze set oliën en wil je dit pakket bestellen? Neem contact met me op: ada_kaspersma@hotmail.comComments (0)

No comments yet.

Leave a comment