Subscribe!

Black Tourmaline blend voor bescherming

Ik ben dol op edelstenen en hun werking en ook op essentiële oliën, omdat die snel in je lichaam opgenomen worden en daardoor sneller werken.


Wat is er dan leuker dan een mooie link tussen mijn twee passies? 


Een tijd geleden kwam de black toermaline blend op mijn pad. Ik heb de blend niet meteen gemaakt gek genoeg. Ondanks dat ik weet dat ik gevoelig ben voor negativiteit en daarnaast ook hulp kan gebruiken om goed te aarden.


Er zijn in het afgelopen jaar heel wat mensen in mijn webshop geweest om zwarte toermalijn te kopen. Omdat ze last hadden van negatieve energieën of gevoelig waren voor stralingen. Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Naast deze algemene eigenschappen van toermalijn beschermt zwarte toermalijn tegen negatieve energie in al haar vormen: straling van mobiele telefoons, computerstraling, elektromagnetische straling, zoals milieuvervuiling, röntgen en stress en spanningen.


Maar onlangs ben ik er wel mee aan de slag gegaan, de blend gemaakt en gelijk gebruikt. En wat een fijn effect. Mijn energie voelt zuiverder, het is meer mijn energie! Er zitten veel aardende oliën in (frankincense, on guard en arborvitae), en ook oliën die je meer in je kracht zetten en je beschermen (melaleuca, lemongrass, terrashield, juniper berry en clove bud) .


Heb je het gevoel dat je energie af en toe weglekt? Heb je mensen in je omgeving die veel klagen, die zelf niet de verantwoordelijkheid durven te nemen en die van hun probleem jouw probleem proberen te maken? Deze olie helpt om ze op afstand te houden. Het houdt ze een spiegel voor, om zelf actie te ondernemen en in hun leven te veranderen wat ze graag anders willen zien.


 Hierbij de juist verhoudingen voor een roller van 10ml:
·10 druppels melaleuca
·20 druppels lemongrass
·10 druppels on guard
·15 druppels terrashield
·10 druppels juniper berry
·5 druppels arborvitae
·10 druppels frankincense
·10 druppels clove bud.


Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment