Over mij, Ada Kaspersma

Na jarenlang gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening besloot ik in 2012 mijn baan op te zeggen. Ik wist alleen maar dat het niet goed meer voelde, ik had geen idee wat ik wel wilde doen.

Na een paar maanden begon ik aan de slag te gaan met een hobby: het maken van sieraden van edelsteen. Hier is BeBalancedBeads uit ontstaan. Eerst gaf ik veel vriendinnen een ketting of een armband die ze mooi vonden voor hun verjaardag, op een gegeven moment zette ik ze op Facebook, en er was belangstelling voor. Nu is het een goedlopende webshop en heb ik nog steeds contact met mijn klanten op beurzen en festivals. 

Ik was geïnteresseerd in de sieraden door de prachtige kleuren maar ook door de heilzame werking.  Ze kunnen op fysiek en mentaal gebied zoveel voor je doen als je ze bij je draagt.

Een paar jaar geleden ontdekte ik de essentiële oliën, die werken nog veel sneller voor je. Essentiële oliën komen van levende planten, bloemen, blaadjes, bomen, kruiden, etc. en ze zijn ontzettend geconcentreerd, dus de werking ervan is krachtig.

Op dit moment werk ik vanuit huis, zo ben ik er vaak voor onze schoolgaande dochter. Ik schrijf businessplannen voor ondernemers en doe marktonderzoek voor ondernemingen. Mijn bedrijf heet Adalyse.

Als kind wist ik nooit wat ik wilde worden. Zoals het nu is had ik het niet kunnen bedenken. Maar voor mij is dit een combinatie waarbij ik in balans blijf: onderzoek en business- en marketingplannen schrijven, sieraden maken van edelsteen en het delen van de essentiële oliën. Zo ben ik analytisch, creatief en sociaal bezig.

Hoe blijf jij in balans?